Servicii

Servicii

Cu ce ne ocupăm

Curăţare terenuri
Curăţăm terenuri și păşuni cu ajutorul utilajului cu tocător normal si forestier. Aceste servicii se adresează proprietarilor care vor curățarea sau reabilitarea de terenuri pentru diverse scopuri: împădurire, transformare in teren arabil sau în pășune, terenuri pentru constructii.

Defrișări terenuri
Defrişăm terenuri și păşuni cu ajutorul utilajului cu tocător forestier . Defrisari terenuri de vegetatie salbatica, livezi, paduri, culturi de vita-de-vie, decopertare strat vegetal, lucrari de spart musuroaie, nivelat terenuri.
Defrișare cu tocarea vegetației spontane, ierboasă și/sau lemnoasă, defrișare/distrugere vegetație alergenă – ambrozie, defrișare maluri de râuri, canale, lacuri, șanțuri, tocare vegetație orice diametru cu echipamente profesionale.

Lucrări de întreținere
Firma noastra, executa lucrari de intretinere pentru : terenuri agricole, pajisti si pasuni composesorale, terenuri vegetatie spontana, toaletari si taieri arbori, tocat livezi, lucrări întreținere și igienizare terenuri, mentenanță anuală/sezonieră,

Daca doriti sa faceti parte din portofoliul nostru de clienti, nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata de pret.